Hur?

                                                              

Hej!

Längesen jag skrev, i know...

Jobbat mest, som vanligt....Hade Hafa utbildning i Halmstad förra veckan...Kommer bilder på det senare. det va kul och vi lärde oss mycket, förutom en viss sladdertacka från ett annat varuhus som bara inte kunde va tyst i mer än 10 sekunder...jag fick krupp! Fick sitta med mp3 i öronen hela vägen hem bara för att hon bara inte kunde vara tyyyst!
GGGAAHH!!!

Annars e de bra, går rätt upp och ner..just nu ner...But whyy? =(

Har köpt lose it från gymgrossisten, vill få bort fett....får se om jag har tålamod att se om dom funkar, började på gymmet på friskis i måndags, musklerna måste byggas upp igen, slappat ner liksom...orkar ju ingenting längre...

Så nu väger jag ca 64-65 kilo. Får se sen när lose it e slut vad jag väger och hur kroppen ser ut. Inte säkert att jag går ner så mkt mer men kanske lägge rpå mig lite muskler, och som alla vet så väger dom mer än fett!

Det är bara så jobbigt för jag e konstant hungrig allså....det ger sig inte, ingen kan föreställa sig hur de e...blää! Lose it ska vara hungerdämpande men jag vet inte det jag...kanske kommer sen, dom räcker i en mån iaf.
Så vi får la seee....

Igår blev det bag in box med lina hemma hos min mor, passar mina syskon, inte för att det behövs egentligen men mamma e i tyskland så hon behöver nån som e hemma och kollar till allt liksom...hundarna e ju här också så lär ju gå ut å bajsa dom, även om dom inte vill i kylan :P

Och kära nån, denna kärlek.....Mitt huvud frågar: VARFÖR? Hela tiden, och det ger sig inte...och speciellt inte när han hör av sig hela tiden. Hans syster kommer in på jobbet, HAN kommer in på jobbet, jag måste flytta och byta nummer tror jag....guuud! Vet inte vart jag ska ta vägen? Vad är meningen med detta?
Var på kinamiddag med min underbara katta igår också =) myspys, vi kör en sån ibland, lite tradition...
Vi diskutera det där med ödet..hon fråga om jag tror på det, och det gör jag men fattar inte vad som var meningen med allt detta?? varför liksom, så mkt smärta helt i onödan....Visst , har fått veta hur det känns att verkligen älska någon med hela sitt hjärat, men vad är meningen att känna så om det inte utvecklas till något fint?
Jag sa det också igår till katta jag jag inte vill rusa fram saker och ting, och verkligen inte rusa in i nästa grej, känns inte bra liksom, måste hitta andra grejjer i livet...visst jag vill ha det där som många av mina vänner har men inte bara för att ha, det ska kännas bra också...så då lugnar jag mig hellre och en dag? vem vet? siij å sin siij? *internt*
Lite roligt då, vi fick varsinn lyckokaka efter maten också, min sa "Keep waiting for the right moment".

Say no more.....

Ikväll blir det hemmakväll hos mamma, ska bada lite steamer :) Lagar mat nu, sen kanske baka med syster yster. Melodifestivalen om nån timme och kanske lite guitar hero.

Ha en bra lördag!

Puss puss

Fest helg....

Hej hopp!

Ja blev en party helg..Va ett tag sen...
I fredags bar det av till e-tuna, jag och lina fick ryck....tänkte det skull eva roligare än att gå ut här. Och ja det va helt okej....vart dock rätt full....hrrmm...Ja så kan det gå ibland...

I lördags var det singstar kväll hos lina med lite jobbfolk, skit kul! man kan ju inte sjunga för fem öre men men tror ingen kunde det hahahahaha...;)

Igår hade jag bara en skön dag...gick lite på stan med min söta katta, köpte en klänning...whyy? skulle ju hålla i slantarna...men jag var faktiskt tvungen att ha det ;P kudne ha köpt mkt mer så tycker jag va rätt duktig :)

sen va jag bara hemma å vila sen stack jag till mor min och fick jätte skön massage och ostkaka :P E lite öm i ryggen idag men dete kommer bli bättre när det släpper, sååå stel allså....måste börja gå på massage..en gång/mån skull eva lagom, du och jag lina ..hahahaha...vi gnäller som 70 åringar..dear lord!

ledig i dag med...skönt! imorrn och på onsdag är det utbildning med hafa. vi ska åka till skene och senare vidare till halmstad där vi ska sova på hotell och inta lite vätska i form av alkohol :P...blir nice....

såå fint väder ute idag ....sol och såå fint vinterlandskap :) önskar man hade en backe och ett par skidor nu..skulle va så skönt..

kommer lite pics från helgen här...

Puss


Jag å Lina hos Barbro..(carina) ;) Vi sov där i e-tuna =)



Jag hos Lina i lördags...glad =)


Naaaww....så söta då ;)



Lets siiing.....yeah ;)

såg dig idag

va si mi sin siij å siiij?

såg dig idag utanför pizzan...va på väg till mamma...

nästan så bilen åkte i slowmotion och allt blev tyst och man hörde endast mitt hjärta *dunk dunk* dunk dunk*..

.....

hahahaha

Dear lord!

Jag och märta (även kallad martin) (min kära hälft på jobbet =) ) i en lustig konversation, vi sitter på kontoret, färgskrivaren e trasig så tyckte det va bättre att skicka bilderna....slutet på denna konversation var att jag satt och asgarva och märta kom fram till att han faktiskt jobbar på ett mentalsjukhus..HAHAHA....

Jag;- Kan vi inte skicka bilderna istället?
Märta;- Han har ingen mail
Jag;--Men han har ju glasögon, då har man mail..

HAHAHAHAHAHAHA

Blev retard stämplad av märta nyss! HAHAHA

Ja DEAR MIGHTY LORD!!!

Vad ska det bli av oss?? =) ha ha....

ett tag sen nu

Halloj!

Nu va det ett tag sen man skrev nåt här, orkar inte....=(
Evigt jobb..vill ha semester..

Jag å Lina har nyss kollat på The grudge 3...JAAAA den finns :P släpps i usa den 24 mars stod det...
Den va bra, men många irritationsmoment hahahahaha...vi kan inte kolla på film íhop med andra tror jag, vi sitter bara och stör oss på det ena och det andra hela tiden, haha...."NEEEEJ sluuta, men guud men guud, gå inte dit då..asså så gör man ju inte...låter det nånstans så går man ju inte dit!!!!!!!!!!" HAHAHA....så låter vi...sen kommer vi på att ..ja det skulle ju faktiskt inte bli en film om dom Inte gick in dit..haha ;)

Jaa jaa..vad hänt annars? Inte mkt..haft en lugn helg..sköönt...känner mig så vuxen på nåt sätt..och det känns bra..ingen panik för att vara själv och ingen panik på att festa...tar mest dan som den kommer :) jätte skönt..

Har inte hört från Mr. hmm vad kalla han...? ja...han iaf..på 1 vecka och 2 dagar.

Kommit till ytan igen, skönt.


På fredag slutar jag kl 15, då blir det kryssning med jobbet, sen hem och ledig sön mån, sen i väg på hafa "utbildning" ;) hehe....vi ska ner till skene först sen till halmstad, skit kul ska det bli! =)


Haft en rätt skönt jobbhelg....mkt folk, alltid skönt så man har saker att göra, fast det har man alltid ändå :P


Men usch inge mer jobb nu..börjar 7 imorrn...blääää...men slutar tidigt iaf, då bär det i väg till gymmet =) japp, ska börja gymma nu :D skönt..känner mig peppad! har hållt upp från onyttigheter 4 veckor ca. Jag å Laajna :) vi e duktiga.


Nu ska jag sova...skönt...i min stooora sköna säng. Har gjort om hallen också, den blev jätte bra tycker jag, ny garderob också som jag och johan byggde ihop=) blev jätte bra. Tack igen för hjälpen Johan =)=)


Nu blire det mkt text här.

Natti natt


Älskar Lina tihi...min bästaste Laaajnaa.... =) Älskar alla mina underbara vänner =) You know who you are ;)

Stopp å belägg!

GODNATT!


RSS 2.0